Tuesday, May 20, 2014

Spring Di Korea - Day 7 : Namdaemun, Myeondong, Ewha Woman University

Hari ke-7 : hari shopping sedunia

harini kitorang akan ke pasar sehari Namdaemun. Disebakan bangunan E-Lengdang yang jual brooch tu tutup hari Ahad, kitorang akan datang lagi esok. Pagi ni fokus kepada Namdaemun street market dulu..

NAMDAEMUN : line 2 (green line) -> Line 4 Hoehyun station EXIT 5
EWHA UNIVERSITY : Ehwa Women Uni Station EXIT 2/3



pelbagai baju dan jaket yang murah


ini bukan budle...

kalau datang sini boleh singgah makan Turkish kebab... sedap!

Lepas makan-makan dan melepaskan penat, kitorang ke Myeondong buat kali ke-2... kali ni fokus kepada Uniqlo sbb semalam tutup..

sempat la akak beli tshirt untuk anak2.. kat malaysia pun ada tapi mahal skit...kat sini pun takde la murah sgt.. tapi kat sini boleh claim tax di Airport nnt kalau lebih daripada 30,000 won

orang sentiasa ramai di sini

kitorang borong makeup kat sini.. dapat freetrial berbondong-bondong..akak suka

haa tu dia tak cukup tangan dah...



akak berenti rehat tunggu beg kawan2 sementara diorang try kasut... uish converse kat sini sangat murahhhh... tapi takde size la pulak.. akak tak minat

ok harini kitorang balik cepat ya.. akak trauma kes semalam,.. haha


singgah makan di Ni Pong Nae Pong... makan macam semalam gak spagetti.. tapi kali ni akak order spageti pedas... tak sanggup dah makan yg creamy mcm semalam

sedappp.. tapis eperti biasa tak habis sbb banyak gilaa



singgah beli stokin lagi buat keberapa kali... ada kol 10 pasang akak beli stokin comel ni






ok esok lagi best... hari last untuk shopping... tungguuuuuuu