Sunday, March 17, 2013

percutian ke Lumut part 1

sebenarnya percutian ni dah lama.. 2 bulan lepas.. tapi ini baru berkesempatan nak post..cuma nak sharekan gambar-gambar kitorang ke Lumut haritu.. masa ni mama ada program dengan ofis.. memandangkan menyusukan Airis.. kitorang plan book 1 unit kat sini..sekurang2nya walaupun mama tak ada kat bilik..malam Airis boleh tido dengan mama..

syukur Alhamdulillah semuanya dipermudahkan.. incik hubby berjaya menjaga anak2 yang berempat tu..

aktiviti diorang sepanjang 2 hari tu.. mandi kolam -makan- tido- mandi kolam- makan tido-.. hehe

kalau diminta review hotel ni.. mungkin kitorang bagi 6/10 kot.. ada banyak lalat dan bila complain kat management cafe tu dia kata itu dah biasa.. masalahnya kami tak biasa.. bayangkan kalau kita nak makan di kedai yang byk lalat.. memang tak jadi ataupun tertutup selera kan.. tapi ni sebab memang tak ada pilihan.. nak keluar memang jauh.. sebab resort ni jauh ke dalam.. harap2nya resort ni boleh buat sedikit penambahbaikan dari segi kebersihan makanan tu...mama sendiri dah cirit birit hari ke-2 tu.. terjumpa lalat dalam nasi.. huhu

ok itu saja update kali ni.. :)


 part 2 nanti nak upload gambar sekitar pekan Lumut..