Wednesday, August 6, 2014

photobook Spring di Korea dah siap


Yang ditunggu-tunggu dah tiba... photobook yang sangat special sbb seribu kenangan terpahat di dalam setiap gambar2 ni.. cuma gambar-gambar terpilih je yang mampu dimasukkan dlm pb ni... kalau ikutkan mmg beribu ribu lemon la kan... 

Rindu korea.. InshaAllah akan ke sana lagi nanti...

Type of Photobook : Medium Potrait, Imagewrap
Camera : Samsung Galaxy Camera & Note 3




3 comments:

  1. salam akak , boleh share berap perbelanjaan akak dekat korea ? i mean untuk shopping shj.. email majidahali@ymail.com

    ReplyDelete
  2. salam akak. saya nak pergi ke korea minggu depan. and saya bace blog akak pasal souvenir akak beli kat sane. boleh share berapa perbelanjaan shopping akak ? email dekat majidahali@ymail.com boleh ? saya nak budget sebab pergi sendiri

    ReplyDelete
  3. Salam Majeeda Ali :
    bercakap tentang budget shopping dgn souviner ni subjectif la dik. terpulang la kepada individu nak shopping banyak atau tak kan.. kalau akak hrtu akak budget dlm rm1,000 utk souviner itu pun lebih .. tapi kalau utk shopping dalam RM2,000.00 (termasuk shopping di Airport). Harap dapat membantu... untuk budget berapa harga per unit awak boleh refer ke post akak bertajuk "Hasil Shopping di Korea" http://puterikiut.blogspot.com/2014/04/korea-spring-2014-hasil-shopping-di.html

    ReplyDelete