Wednesday, February 20, 2019

Give Away !!!!!

Sempena Comment Dialog Box saya dah kembali ok.. Saya rindukan la sangat2 comment drp readers sekalian.. Makanya saya bemurah hati nak bagi souvenirs bg mana2 negara yang saya kunjungi (pilihan saya) kepada para peng'komen' terbanyak dan active. Apa lagi.. sila lah comment apa2 yang bermanfaat/soalan dan sebagainya ya.. Post di sebelah kanan. Banyak negara tu boleh la pilih mana2 ya...


SYARAT
  • Komen di mana2 post..(bukan di sini)
  • Komen yang terbaik dan paling byk akan menang
  • Give Away ni akan berlarutan sepanjang tahun, maksudnya bukan 1 je giveaway saya nak bagi. (ongoing)
  • Boleh tekan "share" di bawah post ini jugak 



4 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah blog saya dah kembali hidup ��

      Delete
  2. Okay saya akan komen untuk dapat give away sis tu

    ReplyDelete

Hai.. thanks sbb sudi meninggalkan komen ye