Thursday, June 25, 2015

Souvenir Amsterdam, Paris & London

Annick Goutal perfume.. EDP 98 Euro (50ml)

fridge magnet terompah Holland.. comel kan..agak mhl sbb beli di Airport

deco plate Paris...

Pocke mirror Cath Kidston


Harrod shopping bag GBP12

topi polis British.. GBP 1.50

pelbagai size mini telephone London.. 

deco plate, coins bank semuanya di Airport Schippol



Mini Eifel Tower Euro 7.50 - Euro 20

Mug London 99pence je...murah kan... tak boleh beli byk sbb tak muat bag..yg ni beli di Bayswater

Harrods Souviner... tak murah sgt...GBP4.95 - GBP 16

Cath Kidston shopping bag utk siblings & yg merah tu utk saya..

keychain London sikit je.. tapi murah la kat Bayswater tu dlm GBP10 boleh dpt 16 kalau tak silap

fridge magnet London GBP10 boleh dpt 22



fridge magnet Paris tak murah sangat Euro 10 boleh dpt 5 je ...

keychain Paris yang high quality pun tak murah..beli utk kwn2/saudara terdekat je


yang ni boleh dapat murah sebenarnya tapi kami tak sempat so grab je kat kedai biasa.. 


fridge magnet Holland

mug GBP1 je

pen Harrods...yg tgh tu free gift drp souviner shop

yg ni paling best.. 3 btg pen tu 99 pence je...kami beli utk ofismet

cath kidston small item..saja beli lebih utk letgo kat kawan2... ada lg stock ni sape nak?

fridge magnet Portobello Road sbb takde jual ditempat lain... GBP1 agak mahal kalau banding dgn Bayswater...tapi beli je sbb unik

Post a Comment