Friday, May 24, 2013

Hush Puppies warehouse sale 2013

kitorang sampai tepat kol 10.00 pagi..memang target nak pergi awal sbb taknak berebut2 dan pengalaman2 sebelum ni memang ramai orang....

target kali ni nak cari baju basahan anak2 sbb baju raya dah byk beli masa di Paris Van Java haritu...
waktu kitorang sampai tu dah ramai yang beratur nak masuk..adoi..parking pun jauh jugak la..last2 aku dgn dini je turun..papa babysit derang kat kete...

masuk2 je aku mmg tak kerling pun kat area adult...terus ke arah bag, kasut children..focus focus...

bagi aku..tak sesuai la kalau parents nak shopping sini bawak budak2..panas n sesak..aku yg dewasa ni pun kena tolak....

tapi masa nak bayar mmg ok..byk counter.. oleh pakai debit card or credit card jugak..kalau ada credit card public bank boleh dapat additional 10% discount...

sati lagi utk semua baju dah disusun mengikut saiz dan jantina..contohnya L boy... senang nak memilih..

harga pula kalau bj kids tu around RM25..tshirt around Rm15..pijamas utk kids Rm25...harga asal Rm39. ara90

tshirt utk man around Rm29...ada juga troley bag..discount up to 70%. lebih kurang RM200++ troley bag kecik..

hasilnya aku beli baju anak2 sahaja..itupun dah mencecah Rm300++... tapi puas hati la jugak sbb kualiti elok dan byk utk saiz besar 10-12 thn..

cara nak ke sana? kalau korang dah biasa dengan area kinrara..cari je yg byk kilang dan mercedec benz service center kat tepi highway Bukit Jalil tu...

kalau daripada Technology Park Bukit Jalil tu cuma perlu belok traffic lightt giant tu ambik ke arah kanan..jump kuil straight lagi sampai jumpa banyak signboard ke arah kilang Hush puppies ni..

senang je dari jauh dah nampak belon besar kat udara tulis Hush puppies pun...sales ni sampai Ahad minggu depan...