Wednesday, May 8, 2013

Happy Birthday Encik hubby 1 Mei 2013

Mei datang lagi.. Alhamdulillah... seperti tahun2 sebelum ni, kalau masuk bulan Mei memang kenyang la makan kek.. ramai betul birthday dalam bulan mei ni..

1 Mei bermula dengan birthday the only man dalam keluarga kami..sape lagi kalau bukan papa kesayangan semua ni kan.. kena pulak setiap 1 mei memang cuti umum sempena labour day kan..

so plannya tahun ni papa ajak pegi jalan2 ke Midvalley... tujuan? nak makan Beard papa.. boleh? memang suka betul papa dengan Beard Papa ni..

so hadiah bday kami kat papa? papa tak nak apa2.. puas ditanya dia kata taknak apa2.. tapi anak2 buat surprise pagi tu juga derang sediakan kad bday utk papa buatan sendiri.. tak sempat nak snap sebab mama kelam kabut nak siapkan semua sebab taknak terlambat ke midvalley nnt parking penuh..

memang spt dijangka pun..pukul 11 parking dah penuh.. last2 kitorang parking kat The Garden.. lain kali parking sini saja lah senang.. tak payah nak berebut2...

sampai midvalley terus pegi makan beard papa, pastu pegi beli seluar raya untuk papa.. mama belanja Dockers... suka la tu.. hehe

ok ni gambar untuk kenang-kenangan..

birthday boy sonok dapat makan beard papa yang sedappp


kakak tunjuk kad bday utk papa

tengah berato nak beli planet popcorn..ada byk flavour.. yg kitorang beli caramel.. cheese popcorn pun sedap

team hello kitty kecuali mama

sara dah pulun sorang popcorn tu..

birthday boy... we love youuuu

sambil tunggu papa test seluar sempat lagi berposing

kat Dockers, The Garden

tengok la tu Alesya punya gaya.. Dini buat muka kiut.. Sara buat muka comey.. Airis maintain cool