Thursday, May 16, 2013

demam Jovian datang lagi

waduh2 terjebak lagi aku dengan baju2 Jovian Mandagie ni... cantik sangat designnya.. dan of course la murah daripada harga standard designer kan.. kalau tak mana la mampu akak nak pakai baju design pereka fesyen tersohor ni kan...

ok setelah dibuat penelitian..akak dah tekan button preorder untuk 2design ni..

cara-cara nak order senang saja..

1. pergi ke website Tesco online ni.. http://www.tesco.com.my/orkedbyjm/html/products.aspx?ID=3&PID=29 

2. pastu register dulu ya..

3. pilih design mana yang nak .. ada 24 design semuanya termasuk dress, kebaya & kurung

4. pilih saiz, boleh tengok kat size chart

5. tekan preorder now!

6. checkout, pilih tesco yang terdekat ya

dah.... pastu nanti bayar kat tesco customer service masa nak ambik  baju... boleh start collect 17 Jun - 23 Jun ya.. alamak sure ramai orang beratur kan.. masa limited gak tu...


tak sabar ni.. harap2nya sesuai la ya...;)



jadi apa yang akak pilih?


1. Oreena Pink (bukan dalam gambar)
2. Omara Aqua (yang dalam gambar sebelah kanan)