Wednesday, December 5, 2012

cuti sekolah...

ini la akibatnya kalau lama sangat cuti blogging.. dah terasa 'm' nak update sbb byk benda tertinggal dah ni.. kena listkan dulu apa yang belum sempat di update ni...

1. birthday alesya 
2. balik kg pahang- jalan2 TC
3. dah submit 2 photobook (akan update bila dah sampai nnt)
4. dah submit 1 wallmounted picture frame (tunggu dah sampai nnt)

haa kalau tgk dari segi outstanding update tu mmg nampak benor la kenapa mama dah lama tak update blog.. tu haa sibuk siapkan 3 project melibatkan gambar2 tu... sakit kepala gak nak siapkan sbb masa nak buat tu cuma masa2 senggang di rumah. 2 minggu lepas mmg jarang di opis sbb ada training.. jadi cuma sempat siapkan project tu malam ataupun lps balik training.. item no. 4 tu dah expired dah pun.. sib baik kedai gambar tu masih nak terima voucher tu... 

ok nanti ada masa mama update ye tentang bday Alesya.. hari ni nak kena pikirkan apa aktiviti nak buat esok sbb mama dah amik cuti sempena nak celebrate anniversari kami yang ke-9... mula tu plannya nak 'paksa' si ayah tgk wayang citer faveret mama Lagenda Budak Setan 2.. tapi masa mcm tak sesuai je sbb esokkan solat jumaat,...kalau nak bertolak lps solat jumaat rugi la cuti mama.. so plannya kemungkinan besar nak pegi klcc, makan2 sambil singgah pc fair.. ok tak plan ahkak nak celebrate anniversary? hehhee.. anak2 tinggal ye.. :p

1 comment:

  1. hehehehe item no 4 tu sama la dgn kite..kite pun baru je order kelmarin...kelupaaaaaaannnnnn sebaik dia nak process gak..otherwise gone RM54 kan...

    ReplyDelete